tiistai 14. toukokuuta 2013

Kiekko-lanka

Nimittäin jääkiekko-.
Koska jäsenistöllämme näyttää olevan viljalti kiinnostusta MM-lätkään ja ottelut muuttuvat yhä vain jännittävämmiksi niin josko tällaiselle langalle olisi käyttöä? Eikun kommentoimaan ja tuloksia veikkaamaan jne. jne.
Ja nyt matsia seuraamaan...

5 kommenttia:

 1. Toivon salaa, että latvija voittaa, koska suomi pelaa tällä hetkellä huonosti, vaikka pitävätkin ahkerasti kiekkoa hallussa. VETOJA PRKL!

  VastaaPoista
 2. Onneksi tuli Granlund niin on edes yksi laittamassa sitä kiekkoa maaliin. Ei se kiekko sinne maaliin mene jos sitä edes maalia kohti lauota.

  VastaaPoista
 3. Pitäiskö potkumaalisääntö poistaa koska sen tulkitseminen on noin mielivaltaista? Ja muutenkin; miksei sitä voisi kiekon potkaisemallakin maaliin toimittaa kun sitä kerran muissakin pelitilanteissa saa vapaasti potkia. Kädellä maalin tekeminen on sitten ihan eri juttu... Onhan lentopallosääntöjäkin muutettu niin, että palloa saa pelata jalalla.

  VastaaPoista
 4. Huomaatte varmaan, että yritän vallata "uusimmat kommentit" -osion tyystin ;)
  Potkumaali tulisi sisällyttää sääntöihin, tai sitten kaikki jalalla tehdyt maalit tulisi kieltää, koska ohjaamisella ja potkulla ei ole niin suurta eroa.
  Mitä veikkaatte illan pelistä? Itseäni hiukan pelottaa Suomen puolesta, sen verran ailahtelevaa on joukkueen peli ollut. Omat suosikkipelaajat tällä hetkellä ovat Granlund, Raanta, Pihlström ja Melart... jep.

  VastaaPoista
 5. Mikäpä sen mukavampaa tällaisena kylmänä ja sateisena päivänä kuin toljottaa lätkää koko ilta.
  Veikkaus: Suomi voittaa 4-2. Maalit:
  16.24 Aaltonen
  33.11 Pihlström
  36.25 Granlund
  59.44 Pihlström

  VastaaPoista