torstai 2. toukokuuta 2013

Pooloa la 4.5. klo 14

Lällärien jatkoilla sovittiin, että pooloillaan lauantaina 4.5. klo 14.
Ja ehkä sunnuntainakin? Ville ja muut lajia vielä testaamattomat tulkaapa kokeilemaan!
Paikkahan on Botnia Printin piha Satamatiellä.
PS. Lauantaiksi näyttivät lupailevan +15 asteen kelejä...

15 kommenttia:

 1. Samaan syssyyn pooloaiheista kyselyä.

  Sain juuri liikuntapalveluista puhelun. Kyseltiin, voisiko pyöräpoolo olla osa valtakunnallisen pyöräilyviikon ohjelmaa Kokkolassa. Viikko starttaa 11.5 ja poolopelit voisivat olla silloin. Käytännössä tuolloin voisi olla mahdollisuus saada uusia pelaajia mukaan ja esitellä lajia. Peliaika näkyisi myös lehti-ilmoittelussa. Mitä mieltä?

  Toinen asia: Koivuhaan tenniskentät eivät ole tänä kesänä pelikäytössä eli tadaa: voisimme käyttää sittenkin jääkiekkkokaukaloa tarvittaessa. Mutta mitä mieltä pooloveikot tästä ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta mukana kunhan järjestyy joku paikka mihin voi laidat kasata vähän näkyvämmälle paikalle kun botnia printille.

   Kiekkokaukaloita ei tarvitse kasata mutta onhan se turhan iso...

   Poista
  2. Kannatusääni täältäkin pyöräilyviikkoon osallistumiselle. Ja samaa mieltä Tomin kanssa tuosta näkyvämmästä pelipaikasta.

   Ehkä tuota Koivuhaan kaukaloa voisi käydä jossain välissä testaamaassa; onko se liian iso ja miten korkeat ja joustamattomat laidat soveltuu peleihimme. Muualla kaukaloita toki käytetään paljonkin pooloiluun – mutta se saattaa johtua siitäkin, ettei raukoilla ole olemassa parempaa vaihtoehtoa...

   Poista
  3. Heps vielä!

   Peruutusnappia kaukalokeskustelulle. Sain juuri viestin: Koivuhaan kaukalo on jo purettu ja paikalle tulee mahdollisesti jo kesäksi uusi asfaltti tennismaakareita varten. Tästä emme toki huoli, vaan paukuttelemme omalla kaukalolla. :)

   Mietin tuota siirtoa myös. Puhuin Caritan kanssa ja Länsipuiston koulu voisi olla tähänkin ihan hyvä paikka. Peräkärry ja auto löytyvät tarvittaessa meiltä.

   Poista
  4. Mitäs tuo mahdollinen pyöräilyviikon näytöspooloilu? Olisiko se siis 11.5.? Ollaanko me osallistumassa?

   Poista
  5. Juuri tänään Carita soitteli ja tämän aiemman keskustelun perusteella sanoin, että jeps jops! Spelaisimme siis Länsipuistossa tuolloin lauantaina 11.5.

   Poista
  6. Mä en pääse tuolloin, Oulussa silloin. Tietenkin riippuu tuosta aikataulusta, mihin aikaan?

   Poista
  7. Tarkistin: kello 12 tulin sopineeksi silloin alkujaan tästä turistessa. Kuulostaako pahalta? Huomiseen aamuun kerkeää vielä muutokset.

   Poista
  8. Töissä klo 16 asti. Toivottavasti saatte porukkaa tarpeeks kasaan!

   Poista
 2. Mahtuuko laidat siihen koriskentälle? Muu piha on omien muistikuvien mukaan aika kalteva.
  Mahtava olisi osallistua! Näkyvyyttä ja uusia kasvoja ja sillee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Royta kompaten; Onko tuo Länsipuiston alue tsekattu? Siis että riittävän kokoinen kenttä saadaan asfaltille pystyyn? Meidän nuoriso ainakin ulkomuisteistaan asiaa hieman epäili...

   Poista
  2. Käytiin Teemun kanssa tarkistamassa mitat juuri (näyttäen luultavasti hämärämiehiltä harppomassa koulun kulmilla). Koripallokorien väliin jää 20 metriä tilaa eli kaukalo saadaan suht hyvin mahtumaan. Leveyttä piisaa myös mukavasti.

   Poista
  3. Kiitos agenteille. Aivan, tuo pituus varmaan riittää näytöspeleihin.

   Poista
 3. Mukana mikäli tuo sade antaa vähän armoa.

  VastaaPoista