perjantai 24. toukokuuta 2013

Tarrat?

Voisiko tarrat olla vaikkapa tällaisia – mitäpä olette mieltä?
Muotoonleikattuja, leveys 40 mm? 100 kpl/tarra? Jokin säänkestävä tarramatsku.
Jos, niin voisitko Iikka kysäistä mitä maksaisi?
Ensisjainen länttäyskohde pyörän runko- tai satulaputki...

15 kommenttia:

 1. Sain Mikun kiinni tänään ja hän palaa myöhemmin asiaan. Pyysin 70x70 tarroja ja 1000 kipaletta, mutta olisko vaikka niin että 200kpl 40x40 noita kumpaakin sekä 200kpl 70x70 kumpaakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan kuulostaa hyvältä yhdistelmältä. Runkoonhan ei kovin isoa tarraa saa järkevästi istutettua – ja runkotarra on taas toisaalta muuhun käyttöön turhan pieni...

   Poista
  2. Hienoa, kuulostaa hyvältä! Mikulta löytyy varmasti säänpitävät tarravärkit.

   Teetetäänkö seuraavaksi Cogkola-logolla varustettuja laastareita? :D

   Poista
 2. Asiallisen näköiset. Printtiin vaan :)

  VastaaPoista
 3. "4 x 4 cm tarrat 4 senttiä / kpl ja 7 x7 cm tarrat 9 senttiä / kpl. Tarrat ovat Ritrama Premium teipille tulostettuja. Värille haalistumattomuus takuu 3 vuotta, teipin liimalle 7-10 vuotta. Ei kestä jatkuvaa mekaanista hankausta.... Eli, hyvälle teipille tulostetut tarrat."

  Otin yhteensä 800 kpl, eli 4x4:a kumpaakin 200 sekä 7x7 kumpaakin 200 kpl. Elikkä yhteensä 52e. Olli: onko sulla tuosta kuvasta paremmalla resolla olevaa kuvaa?

  VastaaPoista
 4. Noista tarroista vielä. Aikamoinen käsinleikkaaminen 800:ssa tarrassa on joka tapauksessa. Mitäköhän maksaisi jos ne saisi painosta muotoonleikattuina? Tai jos muutetaan tarrojen muoto neliöksi niin käsinleikkaaminen olisi ripeämpää ja jälki siistimpi?

  VastaaPoista
 5. Mä kysäisen tuota muotoonleikkuuta, onnistuuko se ja miten. Tuo logo on hyvä, niin ei muuteta logon muotoa, enintään tarralle joku pohjaväri, niin saadaan leikattua neliöksi.

  VastaaPoista
 6. Aivan. Jos muotoonleikkaus ei onnistu/on liian tyyristä niin läpinäkyvälle tarramatskulle tulostamalla ja neliömäiseksi leikattuina logon muoto säilyisi ja näyttäisivät kuitenkin aikalailla muotoonleikatuilta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikulta: "no, helposti ja helposti. On siinä muutama työvaihe että ne saadaan muotoon. Pitää tehdä 2 tiedostoa, ensin tulostaa tarrat ja sitten muotoonleikata. Hyvin se onnistuu"

   Elikkä homma onnistuu. Laita Olli tuleen mulle se PDF niin laitan eteenpäin!

   Poista
  2. Hyvä homma! Pistin sulle meilillä PDF:n.

   Poista