torstai 20. kesäkuuta 2013

Hanskakinppa?

Koska eilisen hitin jälkeen oikean käden peukaloni on liikuntarajoitteinen ja nimetön näyttää luumulta tuli mieleen kunnollisen pelikäsineen hankinta. Prisman 10 euron kankaisesta ja sormettomasta pyöräilykäsineestä kun ei paljon iloa ollut tilanteessa, jossa peukalo otti iskun vastaan ja nimetön jäi ilmeisesti mailanvarren ja maankamaran väliin (never let go of the mallet...)

Muistaakseni yksivaihteen keskusteluissa oli järkevinä vaihtoehtoina esillä mm. jääpallo- ja lacrosse-hanskat.

Itse pähkäilen näiden kahden vaihtoehdon välillä:
- throwinpolo.com:issa on myynnissä pooloon kehitelty hanska hintaan 55 puntaa.
- Jääpallohanska kotimaisessa verkkokaupassa 50 € (ilmainen toimitus 23.6. mennessä tehdyissä tilauksissa): http://www.megalon.fi/jaapallo/jaapallohanskat/tackla-swift-x-350-p-7.html

Onko muilla kiinnostusta yhteistilaukseen?

11 kommenttia:

 1. Siis noi Taclat vois toimia todella hyvin. Suosittelen myös Bilteman motocrosshanskoja.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. UKEMIa tehokkaampi keino on Tohtori Ross Gellerin suosima UNAGI:
   "UNAGI is a state of total awareness. Only by achieving true unagi can you be prepared for any danger that may befall you".

   Poista
  2. Kuulostaa new agelta, mutta hyvältä. Tietäis myös missä se pallo on...

   Poista
 3. Mä olen ollut erittäin tyytyväinen noihin Minimanin ratsastuskanskoihin. Ei niissä suojuksia ole, mutta suurimmat iskut niillä blokkaa eikä menetä taas sitä tuntumaa mailaan.

  VastaaPoista
 4. Taidan tilata megalonista noi viidenkympin Tacklat – varsinkin kun PooloSika niitä suositteli...

  VastaaPoista
 5. Harmi, ettei tilanne tarttunut nauhalle. Olisi ihan kiva nähdä, mitä siinä oikein tapahtui. Juuri tuosta syystä haluaisin pelata muita vastaan, ettei tulisi niin paha mieli jos vähän törmää.
  Tuo yhteentörmäys herätteli myös minua. Säärisuojat, hanskat ja mahdollisesti myös kyynärsuojat lisätty pakollisten hankintojen listalle.
  Lällärit isännöinyt mr. Wax sanoi lacrosse-hanskojen luultavasti myös sopivan tarkoitukseemme mainiosti. Sanoi laittavansa linkkiä, ehkä se ilmestyy tänne sivuillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkkaa kuvaa itsellänikään ei tilanteesta ole mutta mielestäni kyseessä oli normaali pallontavoittelutilanne, jossa oli vain hieman huonoa tuuria. Mun mielestä oli hyvä, että eilisissä treeneissä oli "kisameininkiä" eli taitavia suorituksia sekä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Eli lisää vaan suojavarustetta päälle – polvisuojat on meikäläisenkin hankintalistalla...

   Poista
  2. Tilanteet tulevat kyllä niin vauhdilla, että vaikea sanoa mitä tapahtui, vaikka vierestä tiiraili. Minustakin eiliset spelit olivat oikein hyvät ikävistä sattumuksista huolimatta. Suojataan vain jatkossa paikat entistä paremmin. Sen verran monta liikkuvaa osaa kentällä on, että sattua voi vaikkei vauhtiakaan olisi. Eilisen jälkeen listaan on melkein lisättävä alasuojat.

   Poista
 6. Varmaan alkaa nopeudet kasvaa meillä, kunhan pelejä tulee alle ja välitykset vaihtuu ärhäkkäämmiksi. Tuolla melkein yks yhteen välityksellä huomaa, että tilanteista tilanteihin on todella lyhyt matka, ja että niihin tulee kärkkäämmin ryykättyäkin. Voisi alkaa tutkailemaan suojautumista jo ennen vahinkoja.

  Varustautumisemme on lopulta varmaan tällaista:

  https://www.youtube.com/watch?v=Q3CzYw5-qdA

  Kunhan vain ei tulisi laskettua liikaa suojien varaan.

  VastaaPoista