maanantai 7. lokakuuta 2013

Ekocenter


Kävin äsken Ekocenterin roskalavalla. Crescent-maasturin lisäksi lavalla oli tuollainen sinertävä, omituisen näköinen pyöränrunko, jonka keulassa luki Ginelli sekä melko hyväkuntoinen, pilkullinen Golnako-pyörän runko. Kun niistä puuttui osat niin jätin lavalle.(Tällaisistahan me dyykkarit haaveilemme. Innostakoon tämä photoshoppailuni jatkamaan roskalavojen tonkimista. Ehkä jonain päivänä...)

4 kommenttia:

 1. Hyvä kun jätit! Ei sitä ihan mitä tahansa kannata autotallin täytteeksi kuskata. Tuossa harmaassakin on selvästi joku valuvika. Eihän kukaan tuommosella pysty ajamaan. Ihan vinksallaan. Ja mistä lie tuommoiset kinellit ja konellit tulevat. Jos ei löydy Rautaruukin merkki rungosta, niin kannattaa jättää sijoillensa.

  VastaaPoista
 2. Sekajätteessä oli sellaisia Gannontaleja, mutta ne oli jotaki mustaa lasikuitua. Potkin ne ilokseni tuusannuuskaksi. Veivät vähemmän tilaa.

  VastaaPoista
 3. Varoituksen sana: mikäli näissä roskalavarungoissa esiintyy tarroja, Columbus, Reynolds tai Tange tms. on ne syytä unohtaa. Ne ovat yleensä valmistettu jostakin kevyestä ja epäilyttävän ohutseinäisestä mistälie halpisteräksestä, jonka kestävyys on kyseenalaista.
  Mikäli rungon takahaarukassa on vielä vialliset korvakkeet, joiden hahlot suuntautuvat suoraan taaksepäin kuten kuvan harmaassa yksilössä, on kyse todella epäluotettavasta tapauksesta, johon ei pidä sotkeutua. Varsinkaan jos rungossa on kiinni gamagoolo-merkkisiä osia

  Mutta jos tällaisia yksilöitä tulee vastaan, voin kerätä ne pois yleisen edun nimissä.

  VastaaPoista