torstai 24. lokakuuta 2013

Pyöräpoolon sisäturnaus Kokkolassa la 1.2.2014


Mikäpä sitä talvella mukavammin lämmittäisi ja kaamosmasennusta tehokkaammin lievittäisi kuin lasillinen laatukonjakkia ja polkupyöräpoolon sisäturnaus.

Cogkola Bike Pololla on ilo järjestää jälkimmäinen Kokkolan Urheilutalossa lauantaina 1.2.2014. Halli on tuolloin varattu turnauskäyttöön klo 10-19.30 väliseksi ajaksi. Tarkempi aikataulu, turnausmuoto ja otteluohjelma ilmoitetaan kun osallistuvien joukkueiden määrä on selvillä. Kenttänä toimii muovimattopohjainen sählykaukalo sählymaaleineen.

Turnaus on avoin kaikille pyöräpoojoukkueille – osallistuvien joukkueiden määrä on kuitenkin käytännön syistä rajoitettu kymmeneen. Osallistumismaksu on 30 €/joukkue. Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen cogkola@gmail.com 31.12.2013 mennessä. Ilmoittautumisessa tulee käydä ilmi joukkueen nimi, paikkakunta sekä pelaajien nimet. Joukkue voi nimetä kolmen varsinaisen pelaajan lisäksi myös yhden varamiehen. Ilmoittauduttuaan joukkue saa ohjeet osallistumismaksun maksamiseen.

Tällä hetkellä turnaukseen on ilmoittautunut hallitseva Suomenmestari KBPS Tampereelta, SM-kakkonen Polonoskopia ja NKT Oulusta, kaksi joukkuetta Helsingistä sekä kolme järjestävästä seurasta. Mukaan mahtuu siis vielä kaksi joukkuetta.

Tänne ilmestyy jatkossa myös muuta turnausinfoa.

Turnaussäännöt löytyvät täältä.

Ja virallinen teaser puolestaan täältä.

Pelipaikan sijainti, turnauksen rakenne ja aikataulu.

Lisätiedot: cogkola@gmail.com, puh. O5O4O17961.

Tervetuloa!

6 kommenttia:

 1. http://25.media.tumblr.com/5ceff7172d8c718bc3b101ec6ae0e561/tumblr_muxhfi5Eru1rctmefo1_400.gif

  VastaaPoista
 2. Laitoin tän myös tonne Leagueofbikepoloon

  VastaaPoista
 3. Olemme tiimi Pietarissa. Haluaisivat osallistua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. добро пожаловать! cogkola@gmail.com пожалуйста, свяжитесь с нами для получения дополнительной информации.

   Poista