perjantai 29. marraskuuta 2013

Kuwahara

Tapahtui 29.11. klo 12.47: Antti: Kävin Maunumäen kellarissa. Kuwahara fiksi ilman etu kiekkoa. Noin kokoa 54. klo 13.02 Velde: Pitääkö mun hakea. Mää haen. klo 14.48 Kuwahara oli kontissa ja projektia pukkaa.
Kyseessä siis Made in Taiwan Kuwahara kokoluokka jossain 54*54. Paketissa on Ritcheyn takakiekko Michen navalla ja 19 hampaisella takarattaalla. Edessä 50 hampainen Miche kiinnitettynä 170 millisiin primato-kampiin. Ohjaamossa ITM-droppi. Pulttasin tähän vielä kiinni aikaisemmin antilta ostamani Champangneolnolo etukiekon ja paketti on ajokuntoinen lukuunottamatta lukkopolkimia, jotka täytyy vaihtaa häkkeihin.
Runko on kärsinyt ja aika isoja lommoja löytyykin downtubesta ja toptubesta, mutta ajoahan tämä ei haittaa. Katsotaan kauanko kestää. Mukavana yksityiskohtana oli se, että takanavasta puuttui lukkorengas. Liekkö Michen kierre ollut väärää standardia tai pyörä ollut vain rata-ajossa Kälviällä. Haarukan lavat ovat hiilikuitua ja ruotoputki alumiiniä. Tuumainen haarukka on shimmattu 1 1/8 kokoon ja lyöty kasaan vääränkokoisella topcapilla. Kaikenkaikkiaan hieno pyörä. Katsotaan mitä tästä vielä kehittyy. Kokeillaan vaikka ajaa talvella, vaikka eihän tähän varmaan edes 30mm kumeja saa mahtumaan.

2 kommenttia:

  1. Parissakymmenessä minuutissa keskustelijoita mahtoi olla jo viisi ja varmoja ostajia kolme. Cogkolan tapa viettää älä osta mitään -päivää.

    Kuwahara -tarra puhui niin markettia etten tarkemmin tutkinut laitetta. Muuten se olis mun!

    VastaaPoista
  2. En ole muuten vieläkään löytänyt vastaavaa pyörää ulkomaisilta palstoilta tai sivustoilta. Teräsrunkoisia rataraameja näyttäisi kyllä löytyvän. Kuwaharan omat sivut ovat kuin museo internetin alkuajoilta - sieltäkään ei tiedon jyväsiä löydy.

    VastaaPoista