lauantai 18. tammikuuta 2014

Polkupyöräpoolon Cognac-sisäturnaus la 1.2.2014

PELIPAIKAN SIJAINTI:
Urheilutalo sijaitsee Kokkolan keskustassa osoitteessa Vapaudentie 1. Urheilutalon kadunpuoleinen sivuovi tulee olemaan auki ja sitä kautta saa pyörän kätevästi talutettua suoraan kentän laidalle kävelemättä sokkeloisia käytäviä pitkin.

AIKATAULU:
Tilat ovat käytössämme klo 10.00–19.30. Toivomme voivamme aloittaa mittelöt klo 11.00, joten paikalle kannattaa tulla viimeistään klo 10.30. Ennen ensimmäisen ottelun alkua on tarkoitus mm. ottaa joukkueista viralliset "kisapotretit". Kenttä on kuitenkin avoinna lämmittelyä ja viimehetken viilaamista varten tuosta klo 10 lähtien. Finaalin jälkeen jää puolestaan aikaa jälkihien ottoon Urheilutalon saunassa.

Klo 11 aloitamme siis alkusarjojen läpiviennin ja noin klo 14 pidämme "ruokatunnin" jonka jälkeen alkusarjaottelut jatkuvat. Alkusarjan seitsemänneksi tulleen ottelut loppuvat alkusarjaan ja muut joukkueet pelaavat alkusarjan sijoitusten mukaan vielä yhden ottelun sijoista 5-6, 3-4 ja 1-2.

JOUKKUEET, LOHKOJAKO & TURNAUKSEN RAKENNE:
Turnaukseen osallistuu seuraavat seitsemän joukkuetta:
- HKI, Helsinki
- Kaleva Bike Polo Suckers, Tampere
- NKT, Oulu
- Polonoskopia, Oulu
- The Bronies, Kokkola
- One Hit Wonders, Kokkola
- Kamikaze Pilots, Kokkola

Myös Oslon ja Pietarin suunnalta oltiin meihin yhteydessä mutta valitettavasti joukkueita ei noissa kaupungeissa kuitenkaan saatu kasaan.

OTTELUOHJELMA on nähtävillä täällä.

TURNAUSSÄÄNNÖT löytyvät täältä.

TEASER puolestaan täältä.

MAJOITTUMINEN:
Edullisinta majoittumista Kokkolassa tarjonnevat Hotel Kokkola ja Hotelli Nukkumatti. Kummatkin sijaitsevat keskusta-alueella ja suht´ lähellä Urheilutaloa.

LISÄTIEDOT: 
cogkola@gmail.com, puh. O5O4O17961.

Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti