tiistai 29. huhtikuuta 2014

Ajot jatkuu, MÄDNESS vol. 2


MÄDNESS tulee taas, nopeampana ja kovempana. Tällä kertaa paikkana Kirkonmäen urheilukenttä ja homman nimenä pudotuskisa. Viime kertaisesta pyörävikuroinnista sisuuntuneena ideapaja päätti viedä ajot tasamaalle ja yleisurheilusta tutulle 400m juoksuradalle, joten mm. jarrujen puuttumisen ei pitäisi aiheuttaa marmatusta.
Nyt tapahtuma on entistäkin yleisöystävällisemmällä paikalla, joten jokainen voi huoletta kutsua perheensä mukaan kannustamaan, itse kisa on avoin lapsille kuin myös molemmille sukupuolille, mutta kaikki kisaavat keskenään.

PAIKKA: Kirkonmäen urheilukenttä

AIKA: Tostaina 1.5 klo 17.00

KISA: Yhteislähtö, kierroksen hitain putoaa kisasta. Kisan pituus määrittyy osallistujien määrän mukaan. Jokainen kilpa-ajaja ottaa mukaan KÄTEISTÄ RAHAA (Ei lottokuponkeja, Visa electroneja, maksusitoumuksia tai oravannahkoja)  5e laitettavaksi pottiin. Voittaja vie potin.

KALUSTO: Fixed tai Sinkula (vaihteelliset saatetaan sallia ratamestarin ja tuomarineuvoston raaalla olutvoitelulla, edelleen myös pärstäkerroin vaikuttaa.)

Terveisin: Ratamestari

PS: Tapahtuma on epävirallinen ja edelleen jokaisen osallistujan omalla vastuullaan.

4 kommenttia:

 1. Senkin lokki. Senkin likainen lokki! Keirinalueelle tunget criteriumeinesi!

  Mutta ei haittaa.

  VastaaPoista
 2. Oisko torstai kova? Samalla voitais viettää synttäreitä ja häippästä siitä sitten minne sattuu huvittamaan. Vaikkapa.....kello 14.00.

  VastaaPoista
 3. Klo 14 paha koska vappucruising. Tosin pahalta kuulostaa kisakin. Ekan kierroksen jälkeen aivan loppu.

  VastaaPoista
 4. Vappucruserit ja synttärimiehet sanoo sopiiko joku muu aika torstaina paremmin.

  VastaaPoista