perjantai 12. huhtikuuta 2013

Fiksi/sinkulaheppua haastateltavaksi?

Jees, eli!

Keskipohjanmaahan olisin tekemässä juttua jotakuinkin otsikolla "Keksi pyörä uudestaan". Ideana ottaa esille fiksit ja sinkulat, ja kertoa, kuinka niillä voi löytää pyöräilyn uudestaan, nimenomaan peruspyöräilyn. Downhill, maasto ja kilpailu ovat asia erikseen.

Tarvitsisin juttuun yhden tai useamman fiksi/sinkulahepun. Parasta olisi, jos toinen olisi vanha tekijä ja toinen ensimmäisen fiksin/sinkulansa vastikään ostanut.

Tiedän, että mahdollisia haastateltavia on paljon - kuka tahansa teistä (=meistä) käy, mutta muitakin saa ehdottaa. Juttu tulisi maanantain kepariin pääjutuksi. Kuvaajana joku toimituksen pro. Ajattelin harrastajan lisäksi haastatella myös jotain pyöräliikettä.

- Sebastian

8 kommenttia:

 1. Kuullostaa hyvältä! Eikö meiltä löydy "uhreja" tuohon?

  VastaaPoista
 2. Itselläni fixi oli samankaltainen herätys, mitä lasketteluvermeissä suurpuikkareista siirtyminen telluihin: takaisin ei ole tulemista :-)

  VastaaPoista
 3. Minkä tyylinen juttu tulossa? Mahdollisesti tähän tyyliin? :)

  VastaaPoista
 4. Velde: Ei nyt ihan. Itse asiassa vitutti taas - tai ei nyt sinänsä vituttanut, mutta anyway -, kun huomasin vasta myöhemmin tuon jutun. Siis sen jälkeen, kun olin itse päättänyt tästä. Great minds think alike, en voi muuta sanoa.

  Yksi uhri on jo suostunut, lisääkin otetaan! Itse tosiaan olen sunnuntaina töissä, ja tullaankin kuvaajan kanssa ottamaan sieltä kuvat!

  VastaaPoista
 5. Hyvä homma, Sebastian! En tiedä oletko pyöräliikkeen jo valinnut mutta suosittelen Pyöräpoikia.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Velde linkistä! :)

  Ja hienoa, että Sebastian olet asian äärellä. Täytyy tähän väliin todeta, että parasta tässä Cogkola-menossa on ollut se, että on saanut tutustua uusiin ihmisiin. Kaikki loistavia tyyppejä! Eli kuka tahansa nyt haastattelussa onkaan, se onpi hyvä juttu.

  VastaaPoista