keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Pooloa tällä viikolla?


Ehdotan näin härkisti keskiviikon sijasta torstaita koska en itse tänään pääse. Harjoittelemaan pitäisi päästä. Kaikki SM-kisoihin osallistuvat ovat varsinkin enemmän kuin tervetulleita. Muut toki myös.

Torstai klo 18.00? Käykö muille?

Sunnuntaina myös. Mikä aika? Kaikki käy.

14 kommenttia:

 1. Foreca lupailee torstaille ukkosta ja vettä. Samoin sunnuntaiksi lupaillaan vettä joten eipä ole nuo säänhaltiat oikein suosiollisia. Lauantai olisi oikein nätti päivä kyllä.

  VastaaPoista
 2. Itse en voi tällä viikolla osallistua lainkaan. Halppiksesta kävin kyllä hamstraamassa palloja pari kappaletta. Kokopäivätyö ja muutto ja sillee.

  VastaaPoista
 3. Eilen jäi lämmäilyt väliin. Olisiko tänään intoa moiseen Mäntykankaalla? Vaikkapa klo 18?
  Voisin samalla vähän testailla josko kylkiluut olisivat jo pelikunnossa...

  Mikäli huominen sää on ennustetun kaltainen niin Urheilutalolla näyttäisi olevan vuoroja vapaana klo 16-18. Eli meikäläiselle passaa huomenna joko ulko- tai sisätreenit.
  Ja lauantainakin todennäköisesti sopii.

  VastaaPoista
 4. Vahva ehkä tälle päivälle ja lauantaille.

  VastaaPoista
 5. No lauantaina sitten ainakin. Katselinkin kun eilen näkyi kaupungilla poolomailaa kantava pyöräilijä. Oliko nämä jotkut yksityiset MM-treenit?

  VastaaPoista
 6. @tomilastuniemi > ookko sää mukana siellä whatsappissa? Jollet niin suosittelen hankkimaan ja ilmoittamaan mulle asiasta pikimmiten niin lisään sut "sisäpiiriin". Siellä tapahtuu nopea viestintä aikojen muuttumisista ja muusta tärkeästä ja epäolennaisesta (diy-paljuilua, lällärifiilistelyä ja pyörähehkutusta esiintynyt tähän mennessä)
  Tämä pätee kaikkiin muihinkin Cogkolalaisiin. Eli hankkikaa whatsapp ja ilmoittakaa mulle puhelinnumeronne jollain konstilla (esim. sms [o4o 4144 748] tai etunimi.sukunimi@gmail.com tai cogkola-kommentilla)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma hupelin on niin vanaha, ettei vörki whatsapp. Kenties Jokkis voisi pistää pooloviestit tän päin silloin kun vatsa-apissa siitä sovithan?

   Poista
  2. Koitetaan saada tärkeät viestit välitettyä myös toisia kanavia käyttäen.

   Poista
 7. Eroista, kun on eniten aikaa, niin sitä ei olekaan ollenkaan. Ehkä tänään, mutta vasta 19:00.

  VastaaPoista
 8. Posti toi juuri jääpallohanskat – olisiko lauantaina jääpallotreenit?
  PB Areena klo 14? Muutkin ajat käyvät.

  VastaaPoista
 9. Josko huomenna su klo 18 pooloa BP:llä?

  VastaaPoista
 10. Treenit Halkokarin ala-asteen kentällä tänään klo 18.

  VastaaPoista
 11. Halkokarin koulun kaukalo osoittautui mielestäni oivaksi paikaksi 2v2-peliin. Laitojen ansiosta paikka soveltui hyvin kikkailu- ja laukomisharjoitteluunkin. Kaukalo näytti tosin olevan ahkerassa koripallo- ja sählykäytössäkin eli on säkästä kiinni pääsemmekö sinne halutessamme pelaamaan.

  Toinen myönteinen havainto oli, että jääpallohanskani näyttivät soveltuvan mainiosti poolokäyttöön.

  VastaaPoista