sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Ulkokauden avajaispoolot


Ulkokauden ja uuden upean pooloareenamme avajaiset pooloiltiin seitsemän pelaajan voimin aurinkoisessa mutta tuulisessa säässä. Laidat osoittautuivat hyväksi ostokseksi ja Botnia Printin piha mainioksi pelipaikaksi!

Tässä yhteydessä onkin syytä lausua vielä iso kiitos Teemulle & Botnia Printille sekä Antille & Salibandykeskus Kanuunan väelle!

Lisää kuvia flickr-ryhmässämme.

5 kommenttia:

 1. Olkaa hyvät vain.

  Satuitteko mittaamaan, että kuinka suuri kaukalo noista paloista saatiin aikaiseksi? Jäikö oven 13 taakse vielä paljonkin paloja?

  Laidat olivat ilmeisesti käytettävyydeltäänkin ihan mukiinmenevät. Oliko pystyttäminen hankalaa?

  VastaaPoista
 2. Pystytyksestä en osaa sanoa mutta purkuun meni kymmenisen minuuttia. Raskaampiahan ne ovat aiemmin käyttämiimme sählylaitoihin verrattuna. Muuten ei suurempaa eroa käytettävyydessä ollut, hyvin toimivat. Jotain tukea voisi kehittää ainakin pitkille laidoille, ettei tuuli pääse kaatamaan.
  Nyt ei taidettu käyttää ihan kaikkia palasia ja kenttä oli oikein hyvän kokonen.

  VastaaPoista
 3. Pystytys aluksi vähän tökki mutta kun keksittiin oikea tekniikka niin melkein yhtä rivakasti se sujui kun purkaminenkin.

  VastaaPoista
 4. Itsekin lisäsin muutaman parhaan kuvan Flicr ryhmään ja loput tänne https://www.dropbox.com/sh/q6qu377b7e6thc1/LDnDizhYnT

  VastaaPoista
 5. Olipa hienoja kuvia, Tomi & Minna!

  VastaaPoista