sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Säilytys-, rassaus- ja pelitilaa vuokralle?


WhatsApp -keskusteluista karannut ajatus tilojen vuokraamisesta poiki eilen tutustumiskäynnin Kanuunahalliin. Tarjolla olisi seuraavaa:

-Pyörien säilytystilaa. Poolorassin, jos sellainen erikseen on, voi säilöä pelipaikalla lukitussa tilassa. Kesäfillarit saisi talveksi hyvään säilöön.

-Mahdollisuus yhteiseen pyöräverstaaseen Cogkolan jäsenien omilla kamoilla, jos sellaisia tahtoo yhteiskäyttöön luovuttaa. Rassaukseen käytössä yksi tai kaksi huonetta. Niin ikään lukittavia tiloja.

-Bicycle Frame Chop Shop. Autotalli pienellä siivouksella yhteiskäytössä Kanuunan isäntien kanssa. Rälläköinti ja hitsaus on kuulemma mahdollista.

-Peliaikaa Kanuunassa. Ainavalmis kenttä!

-Kohtuulliset saniteetti ja keittiötilat.
 

Tarkempaa vuokrahintaa ei ole tiedossa. Ja nekin mitä on, eivät ole varmoja, niin jätetään keskeneräisenä keskusteluna tiedottamatta.

Kertokaa ajatuksistanne kerhotilan vuokraamisesta ja perustamisesta. Kanuunan edustaja näki suuria synergiaetuja yhteistoiminnassa.


15 kommenttia:

 1. Itse näen, että tuossa vuokraustouhussa voisi olla järkeä mikäli kaikki cogkolalaiset saadaan osallistumaan vuokranmaksuun. Itselläni autotallillisena ei ole suoranaista tarvetta pyörien talvisäilytys- tai ruuvaustilalle. Vielä vähemmän rälläköinti- ja hitsausmahdollisuudelle kun en ko. laitteilla osaa mitään tehdä. Toisaalta voisin tuoda joitain työkalujani kimppakäytettävíksi yhteisiin tiloihin. Ja kokouksiahan voitaisiin pitää omissa tiloissa Kiltan sijaan. Tai hengailla paikalla ihan muuten vaan.

  Mutta mikäli talvipooloiluun saadaan paremmat treenausmahdollisuudet useampine harjoituskertoineen, valmiine laitoineen ja poolopyörien säilytystiloineen niin voin kimppaan lähteä pelkästään sen vuoksi – ainakin mikäli vuokraosuus on kohtuullinen. Tuo Antin laskukaava viime talven Urheilutalon pelimaksuista (eli 1–2 krt x n. 6 €/hlö/viikko tekee jo 24-48 €/hlö/kk) voisi kenties antaa hieman suuntaa kohtuullisesta vuokraosuudesta...

  Toisaalta kesäaikaan sisäpoolopaikalle ja pyöränsäilytyspaikalle on pienempi tarve mutta vuokraa pitänee silloinkin kuitenkin maksaa...

  VastaaPoista
 2. Kyllähän tuo kuulostaa helkkarin hyvältä mutta riippuu todella paljon vuokrasta. Nyt ei uskalla lupautua oikein mihinkään kun ei tiedä tulevaisuuden työtilanteesta.

  VastaaPoista
 3. Maksuissa varmasti kyetään elämäntikannettakin myötäilemään, mitä enemmän maksajia on.

  VastaaPoista
 4. Ollihan järjesti mielessään siellä jo talviturnausta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniinno. Olisihan siellä valmis kaukalo valmiine ja selkeine kenttämerkintöineen, sähköinen tulostaulu, kunnon katsomo, kahvio kentän vieressä, jälkipelitilat seuraavassa kerroksessa. Ja sitä lajiin sopivaa rappioromantiikkaa...

   Poista
  2. Noniinno. Minä olin nuorisotoimintaa aloittamassa...

   Tuolla olisi tosiaan mahdollisuus saada kohtuulliseen panostukseen erinomainen vastine. Keksin jo toimintaan sopivaa varainkeruutakin, mutta puhutaanpa siitä seuraavissa pooloissa.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Onko Tuomaksella intressejä tiloihin? Silläkin taitaa niitä pyöriä olla...

   Poista
  2. Kyllä! Jos vuokra on kohtuullinen ja kaikki hienot mahdollisuudet käsillä, hommahan on ihan täydellinen.

   Poista
 6. Talvikautta ajatellen tuo olisi mainio mahdollisuus, varsinkin näin autotallittoman näkökulmasta. Montako vuoroa vuokraan sisältyisi ja löytyisikö joustoa mahdollista sisäturnausta ajatellen?
  Tilan vuokraan yhdistys voisi ilmeisesti hakea tukea kaupungilta jossain vaiheessa, joten jos kulut pysyvät kohtuullisina niin mikä jottei.
  Olishan se makeeta, että meillä olisi "oma" sisäkenttä käytettävissä :)

  VastaaPoista
 7. Alustavat neuvottelut sisältivät yhden kaksituntisen kiinteästi sekä (muistaakseni) jonkinlaisen avoimen vekselin tyhjille ajoille. Turnaus ja muu käyttö sovittava erikseen myös muita tilan käyttäjiä kuullen. Käsitin tapahtumien järjestämisen ja säännöllisen toiminnan olleen vuokranantajan mieleen.

  VastaaPoista
 8. Vuokran hinnaksi tulisi 350e kuukaudessa jaettavaksi keskenään. Sisältää viikonloppuisin aamulla pelivuoron sekä vapaita aikoja käytettäväksi mielin määrin. Mahdollisuus myydä mainostilaa. Jaa -ääniä on ehdollisena nyt viisi, nyt rohkeasti messiin aloittamaan jotain hienoa. Päästään vielä historian kirjoihin!

  VastaaPoista
 9. Enimmäkseen hinta muodostuu kiinteästä harjoitusvuorosta. Jos siitä luovutaan, voi hinta laskea. Minusta kiinteä aika olisi parasta olla, koska sen vois ottaa paremmin lukuun omia menoja miettiessä. Silloin siihen voi myös sitoutua.

  VastaaPoista
 10. Hyvä homma Antti! Toivottavasti saataisiin kasaan tarpeeksi porukkaa, jotta voidaan ryhtyä reenaamaan ja rassaamaan kunnolla :)

  VastaaPoista
 11. Olen kiinteän vuoron kannalla. Mukaan hyppään mieluusti, mikäli porukkaa saadaan tarpeeksi kimppaan. Jos kuvio etenee, pitäisikö myös kertaluontoinen osallistumismaksu olla olemassa?

  Kokkolan nettisivut kertoivat seuraavaa avustuksia ajatellen: Kaupungin liikuntapalveluiden toimitila-avustus haetaan koulujen harjoitusvuorojen yhteydessä syksyisin. En tiedä luetaanko tähän myös yksityisomisteiset tilat, kuten Kanuunahalli. Kohdeavustusta (projektia, hanketta tms. varten) voidaan myöntää 550 eur kerrallaan. Ohjatusta toiminnasta on olemassa vielä omat avustuksensa. Täytyy selvittää lisää!

  VastaaPoista