tiistai 30. heinäkuuta 2013

Testipoolot Kanuunassa keskiviikkona 31.7 klo 17-18.

Terve

Huomenna tunnin testipoolot Kanuunassa. Tulkaa tsekkaamaan tilat!

8 kommenttia:

 1. Ja Kanuunan jälkeen n. klo 18 testaamaan Meripuiston parkkipaikan soveltuvuus kisanäyttämöksi. Kaikki mukaan – vaikka ilman fillaria koska päätös uudesta kentästä täytyy tehdä pikaisesti.

  VastaaPoista
 2. pistäkääs testikuskit huomioita kentästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaukalon koko oli passeli ja pitoa löytyi riittävästi. Muovimaton alla oli yllättävän epätasainen pohja, joka pompotti pyörää jonkin verran. Kentään pintaan jäi suht´helposti renkaista ja mailan lavoista mustia jälkiä – eivätkä ne tuntuneet lähtevän pois sormella hinkkaamalla. Ehkä jollain kemiallisella aineella?

   Poista
 3. Hyviä huomioita Kanuunan väen kanssa keskusteltaviksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Likert -asteikolla ykkösestä viiteen kuinka merkittäväksi pompotuksen arvioit viitosen ollessa kauhea ja ykkösen ollessa merkityksetön?

   Poista
  2. Suurimmassa osassa 2 ja parissa paikassa 3, tycker jag.

   Poista
 4. Paikka on erittäin kiva - mukavasti syrjässä, mutta lähellä sivistystä kuitenni. Muutkin paikalla olleet funtsivat vähän samaa kentän tasaisuudesta ja lattiaan jäävistä jäljistä. Epätasaisuuden kanssa pärjää mielestäni totutellen, mutta renkaista ja mailoista jäävät jäljet mietityttävät enemmän. Mitä vuokranantaja tuumaa jäljistä ja olisiko pelien jälkeinen putsaus iso operaatio?

  VastaaPoista
 5. No, mailoinahan on kohta jokaisella valkeat fixcraftit... juttelen tuosta jälkiasiasta Kuosmaselle.

  VastaaPoista