keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Tour de Yxpila 22.7.

Tervehdys!

Seuraava kutsu tulee melko pikaisella aikataululla, mutta toivottavasti Cogkolalaisistakin moni pääsee osallistumaan. Ykspihlajan kulttuuriviikko starttaa tämän viikon perjantaina. Yksi viikon monista ohjelmanumeroista on hupainen yöpyöräilytapahtuma Tour de Yxpila. Kaikenlaiset polkupyörät ja kuskit ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! Huom. omat eväät ja virvokkeet mukaan.

Startti tapahtuu Ykspihlajan toimitalon edestä 22.7. klo 23:00 ja arvioitu ajeluaika on n. 1,5h. Allekirjoittaneella on myös lusikkansa sopassa, joten lisäkysymyksiä voipi esittää kommentoimalla täällä tai tapahtuman Facebook-sivulla.

Alla vielä mainos tapauksesta:

5 kommenttia:

 1. Onpa style juliste!
  Olisiko tää nyt VintaGear-jaoston ajelu? Ja muut cogkolalaiset tietysti mukaan muunlaisella kalustolla...

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon! VintaGear on enemmän kuin tervetullutta mukaan. Toivottavasti paikan päällä nähdään monenlaista kuskia ja pyörää. Eli tulkaahan kaikki mukaan, tästä tulee kiva juttu! :)

  Reitti kulkee muuten parissa kohtaa pätkittäin hiekkatietä (puistopolkutyyppisiä), mutta uskon, että rengas kuin rengas selviää niistä.

  VastaaPoista
 3. Mukavaa, että Facebookin puolella näkyi jo Tour de Yxpila -tapahtumasivulla tuttuja naamoja! Lisäinfona vielä, että reitti päättyy tunnelmallisille kulmille ja päätepisteestä voi pikkuropoja vastaan ostaa myös Kahvila Sahassa leivottua pestopiirakkaa. Tulukaahan mukaan!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille yöpyöräilyyn osallistuneille! Mukana polki 25 pyöräilijää ja letka oli kyllä näyttävä ilmestys Ykspihlajan pienillä kaduilla. Erityisen mukavaa oli, että mukana oli myös vahva Cogkola-edustus. Loistavaa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos järjestäjille! Tunnelma oli rento, matka ja vauhti sopivat, Yxpila tuli tutummaksi ja kesäinen alkuyö tuli vietettyä nukkumista huomattavasti järkevämmällä tavalla.

  Itseäni harmittaa ainoastaan se, että tuhrasin voittomahdollisuuteni liian aikaiseen irtiottoon. Kaksi viimeistä pitkää ja jyrkkää nousua oli kyllä yhtä tuskaa. Loppusuoran kiritaistelussa ei ollut enää mitään annettavaa vaan täytyi tyytyä ajamaan pääjoukon mukana maaliin. No, ensi vuonna uudestaan fiksummalla taktiikalla :-)

  VastaaPoista