torstai 16. toukokuuta 2013

Punk & Bike

Tämmönen tuli vastaan kun pelailin interwebsiä!
Löytyy myös fejsbuukista 

8 kommenttia:

 1. Wut? Koskas tällainen on sovittu? Suuri osa Cogkolalaisista vaasassa?

  VastaaPoista
 2. Samaa itsekkin mietiskelin. Ja "Tapahtuman ikäraja on 13-20 -vuotta", rajoittaa aika tehokkaasti cogkolalaisten osallistumista.. =P

  VastaaPoista
 3. Tuomas tietää tuosta P&B:sta.
  Retrokilpurit on lauantaina – tuo perjantaina.

  VastaaPoista
 4. Kas niinpäs onkin. Näyttäisi etten ole töissä. Mukana siis.

  VastaaPoista
 5. Pääsen töistä 15.00... joten, koitetaan tulla paikanpäälle... ainakin toviksi. pooloakin pitää näköjään pelata :) Happy happy joy joy

  VastaaPoista
 6. Mukana jos toi ikäraja ei ole kiveen hakattu :-p

  VastaaPoista
 7. Anteeksi, informaatiomoka on meikäläisen! Toivottavasti ette pahoittaneet mieltänne. Puhelin tästä sivumennen jo aiemmin, mutta unehutin homman Arvo Hansalta pyysi meitä yksivaihteilijoita tosiaan mukaan tähän hienoon tapahtumaan.

  Paikalle on pyydetty seuroja, pyöräaktiiveja ja muita aiheen liepeillä toimijoita. Siksi myös me voimme luikerrella paikalle yli-ikäisinäkin hyvillä mielin. Hansan pihalla ei pooloa varsinaisesti mahdu pelaamaan, mutta ajatuksena oli tutustuttaa lajin pariin pelikamppeita, hienoja pyöriä ja vaikka 1X1 peliä pelaten. Kuulostaako ihan pöhköltä?

  Olen itse lupautunut vapaaehtoismekaanikoksi - paikalle voi pyyhältää huoltoa vaativan pyörän kanssa ja vapaaehtoiset mahdollisuuksien mukaan jeesailevat korjuutöissä. Pyöräpojilta käsittääkseni on saatu osa-apuja huoltohommiin.

  Pahoittelut vielä sekaannuksesta! Tapahtuma tulee varmasti olemaan hieno, joten toivottavasti moni sählingistä huolimatta pääsee paikalla. :)

  VastaaPoista
 8. Juu kommenttini saattoi kuulostaa närkästyneeltä mutta päin vastoin. Oli vain postiivinen yllätys :D

  VastaaPoista