sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Retrokilpurit 2013

Random surffailun seurauksena kompastuin tämmöseen tapahtumaan:

"Retrokilpurit 2013 on toinen Vaasassa järjestettävä perinteinen vanhojen kilpapyörien valtakunnallinen kokoontumisajo. Tapahtuman esikuvat löytyvät Italiasta (L’Eroica) sekä Ranskasta (Anjou Vélo Vintage). Retrokilpurit-tapahtumankin tarkoituksena on koota yhteen yli 25 vuotta vanhat kilpapyörät ja niiden harrastajat ei-kilpailuhenkisen ajelun ja rennon yhdessäolon merkeissä."

Tapahtuman yhteydessä myös jonkunsorttinen rompetori..

Das link:
http://retrokilpurit.weebly.com/

3 kommenttia:

  1. Yhtenä tapahtuman järjestäjistä toivotan kaikki cogkolalaiset tervetulleiksi mukaan!

    Ajamaan, mikäli omistat yli 25 vuotta vanhan kilpurin. Tai sellaisesta tehdyn sinkulan/fiksin. Eikä tuon iänkään suhteen nyt niin tarkkoja olla – asenne ratkaisee. Viime vuonna niin sinkula- kuin fiksikuskitkin pysyivät hyvin vaihteellisten vauhdissa mukana.

    Tai vain ihailemaan hienoja vanhoja pyöriä (viime vuonna paikalla yli 50 kpl) ja ajoasuja, aistimaan tunnelmaa ja tutkimaan rompetorin tarjontaa.

    VastaaPoista
  2. Onkos tuossa muuten rajavetoa kilpureiden ja retkipyörien välillä? Tätä kysyy mies, joka miettii kehtaamista mukaan -80 vm retki-Raleighilla. Kuvat (etenkin ne Ollin ottamat pyörä+kuski-kuvat) olivat innostavaa katseltavaa.

    VastaaPoista