keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kaupungilla bongattua

Näemmä yksi uusi sinkula on tulossa kaupunkiimme. Bongaus on matkahuollosta, siksi kuva on räpsäisty nopeasti ja on äärettömän huono, mutta että eivät luule meikäläistä joksikin rosmoksi :-).
 
Näyttäisi olevat tuollainen runko.

7 kommenttia:

 1. No nyt en ainakaan ole enää Kokkolan ainoa On-one kuski. Ihmetellyt miten nuo macinatot on aika harvinaisia vaikka asiallisen oloinen ja ennenkaikkea edullinen runko.

  VastaaPoista
 2. Komea pelihän tuo Macinato on. Näistä italialaisilta kuulostavista mutta ei-italialaisista tuote- tai mallinimistä tulee vaan mieleen muinaiset Seppälän ja K-Kengän "Bruno Altobelli"-henkiset tuotteet...

  VastaaPoista
 3. Joku pommitti kustaa aadolfin katua äskettäin Jalmarin statella tai ainakin saman laisella eikä mielestäni näyttänyt Jalmarilta. Saatan toki olla väärässä. Meni täysii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyörärosmo? Olisiko kannattanut varmuudeksi kopauttaa U-lukolla ohimoon?

   Äskeisellä iltalenkillä vastaan tuli ensin Koivuhaassa ennennäkemätön vihreä, kippurasarvinen yksivaihteinen. Sitten kaupungilla vastaan autoili Eko ja lopuksi bongasin Samun fiksin Leenalan Salen edessä.

   Poista
  2. Vihreä kippurasarvinen tunnustautuu talvellakin bongatuksi Plugiksi kesäkuosissa. Pitänee joskus liittäytyä ajoseuraan, kun tässä kuitenkin asfalttia kulutellaan.

   Poista
  3. Oo, se on hieno pyörä - bongattu tosiaan useamman kerran. Tervetuloa mukaan menoihin!

   Poista
 4. Äsken Minimanin liikenneympyrässä bongattu edessä ajavan auton pyöränkuljetushässäkässä hieno oranssi Raleigh-fiksi.

  VastaaPoista