torstai 23. toukokuuta 2013

Punkkia ja pyöriä - huomenna Hansalla

Terve!

Huomenna siis tärähtää Hansalla Punk & Bike -nuortentapahtuma. Tapahtumassa tarjotaan mahdollisuutta fiksata omaa polkupyörää apuvoimien kera, ihmetellä erilaisia polkupyöriä, osallistua pyöräaiheisiin aktiviteetteihin ja kuunnella punkrookkia.

Cogkola on mukana menossa - paikan päällä on mahdollisus tutustua fiksi- ja sinkulapyöriin ja kokeilla pooloa minipelejen merkeissä. Mailat hoituvat lainaksi Ollin kautta (kiitos paljon!), pahvikaukaloista kasataan minikenttä (noukimme ne autolla etukäteen, tattis Teemu!).

Tapahtuma alkaa klo 15:00. Pyöränkorjaus- ja muut aktiviteetit sijoittuvat klo 15-18 välille. Loppupäästä tarjolla on punkkia ämyreiden täydeltä. Itse tapahtuma päättyy klo 20:00.

Cogkolan porukasta olisi mukava saada pyöriä näytille. Jos pääset paikalle (vaikka osaksikin aikaa klo 15-18 välillä), mahtava juttu! Olen itse vapaaehtoismekaanikkona ja pyrähdän paikalle klo 14:30 tienoilla. Cogkolan lisäksi tapahtumaa sponsoroi Pyöräpojat ja aktiviteeteissä on mukana myös Kokkolan Suunnistajien pyöräsuunnistusmeininkiä. Kuulostaa mukavalta!

Kiitos jo etukäteen hienolle porukallemme - toivottavasti saadaa läjä uusia pelaajia koukutettua. Päästetääs siis vielä ilmoille nimenhuuto:

Kuva: Punk Bikes

12 kommenttia:

 1. Tulipa mieleen, että sekä Punk & Bikessa, Nollapisteessä että muissakin tapahtumissa olisi ehkä hyvä olla jotain jakotavaraa, jolla "Cogkolan" saisi jäämään immeisten mieleen. Fillariin kiinnitettävä muotoonleikattu Cogkola-tarra tms? Huomiseksi ei sellaisia ehdi saada mutta ehkäpä Nollapisteeseen, vai mitäpä olette mieltä? Ei ne varmaan hirveästi maksaisi? Ja saisihan niitä liimailla omiin pyöriinkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin hyvä idea! Se oli myös loistokas tuote se pyörään kiinnitettävä "hieno pyörä - tervetuloa mukaan" -lätkä.

   Poista
 2. Mulla on se tarrahomma kesken kun Mikua en oo sasnut kiinni. Otanpa tapetille jälleen..

  VastaaPoista
 3. Mä pyrin paikalle heti 15 aikaan..

  VastaaPoista
 4. Täytyypä tulla pyörähtään

  VastaaPoista
 5. Ajattelin kans piipahtaa 1600 jälkeen.

  VastaaPoista
 6. Osallistumiseni näyttää heikolta. Valitan.

  VastaaPoista
 7. Palaveri venyy tuonne 15.30 asti, joten sen jälkeen mestoilla.

  VastaaPoista
 8. Välitän vielä kiitokset tapahtuman järjestäjien puolesta! Tällaisia tapauksia tarvitaan ja ensimmäisen järjestäminen on aina haaste. Jatkoa on luvassa, joten tämän kertaisesta varmasti jää monta täkyä taskuun. Vaikka porukkaa ei ollut paikalla juuri lainkaan, tulivat meidän pahvilaidat testatuiksi. Ja mukavaa, että paikalla piipahti paljon Cogkolalaisia!

  Huomista fotomaratonia into pinkeänä odottaen,
  Tuomas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva pelata siinä minikaukalossa :-D. Säpinää ja tunnelmaa!!

   Poista