perjantai 1. maaliskuuta 2013

DIY: tällainen siitä nyt sitten tuli

Kun kerran kaikkea pitää kokeilla paitsi kansantanhuja, niin sorvailin kokeeksi 60mm PEH-muovi umpiaihiosta lavan 4mm seinämällä.
Ja kun laskettelusauvat on vielä hakematta, piti varsi sitten jostain keksiä, katse osui hyllyllä lojuvaan katkenneeseen luistelusauvaan.

Hetkinen, siis eihän kukaan järkevä tee hiilikuitusauvasta poolomailaa. Nyt sitten kokeillaan kuinka kauan se kestää.
Tiedän miten hiihtosauvan saa poikki, enkä usko tämänkään kestävän, ainakin jos pelit paranee viimekerrasta.

Nähtäväksi jää minkälainen pelifiilis. Kevyt on ja saapahan poololle eliittileiman...

9 kommenttia:

 1. Varsin vaikuttavan näköinen lapa – vieläpä umpiaihiosta tehtynä! Porukastammehan näyttää löytyvän poolovärkkeihin niin suunnittelu- kuin valmistusosaamistakin. Vieläpä samalta henkilöltä.
  Roy taisi jo toisaalla varovasti ehdotellakin poolovärkkibisneksen perustamista. Cogkola-kiekonsuojat ja -lavat nyt ensi alkuun? Pitäisikö meidän perustaakin oy ry:n sijaan? ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on mulle diy-geeni annettu. Sorvaan kyllä lapoja kaikille jotka haluaa ja teen vaikka poolopyörän rungon mittojen mukaan jos halutaan, siitäkin kokemusta neljän tehdyn rungon verran.
   Kun tuota graafista ja design osaamista näyttää tästä porukasta löytyvän, niin eiköhän laiteta Cogkola poolobrändi pystyyn. Poolomailoista mittatilauspyöriin.

   Poista
  2. Ääni tälle! Oma poolobrandi!

   Poista
 2. Se hiilikuitu ei kestä kauaa. Nimim. "itse tein" :-D

  VastaaPoista
 3. Mulla kesti noin 5 peliä ja laakista poikki. Tähän ei vissiin voi liittää kuvaa uhrista..

  Mutta tuosta mailan rakenteesta. Itselläni on tuo köö tehty viemäriputkesta ja sen muhveista. Vartena on sitten vanhan golfmailan varsi, true temprerin valmistama regular varsi. Idea on se, että saa hyvän vipuvarren ja painavan lavan. Sillä toimii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kesti niinkin kauan :-D , mutta asiaan, tuo golfmaila varmaankin toimii vartena paljon paremmin kuin laskettelusauvat, jotka painavan lavan kanssa tuntuu ajatuksena jotenkin tönköltä setiltä.
   Eipä tässä vielä oikein voi kokemuksesta puhua.

   Poista
  2. Jep :-D. Ongelmana siinä on se, että se kestää vääntöä paljon mutta ei taas suoraa iskua. Pienen vekin kun siihen saa niin se on sitten menoa.

   Tosi iso ero on tuossa golfmailassa ja laskettelusauvassa.

   Poista
 4. Jep, hiilari kesti sitten melkein kahdet pelit, korvattu jo alumiinilla. Suora isku sen katkaisi kuten Manninen ennusti. Lapa on kyllä vaikuttaa kohtuullisen toimivalta.

  VastaaPoista