tiistai 26. maaliskuuta 2013

Poolot ja Nollapiste 1.6.2013?

Tervehdys!

Kokkolan Länsipuistossa järjestetään 1.6.2013 Nollapiste-niminen tapahtuma. Nollapiste on jatkoa viime keväänä järjestetylle Nuorten Yö Taiteelle -tapaukselle. Välitänkin nyt viestiä tapahtumaa järjestävän kaupungin nuorisopalveluiden (ja siellä työskentelevän vaimoni) puolesta. Olisiko Cogkolan poppoolla mahdollisuuksia olla mukana Nollapisteessä poolojen ja fiksimeiningin merkeissä?

Tapahtuma järjestetään Länsipuiston ympäristössä ja mukana on monensuuntaista menoa. Viime vuonna esiintymässä oli mm. Lapko. Jos innokkaita spelaajia löytyy, jakaisimme luultavimmin Länsipuiston koulun pihan Kokkolan Rullalautailijat ry:n kanssa. Omasta puolestani kyseinen häppeninki kuulostaa erittäin hyvältä ja olisin innolla mukana. Moisen järjestäminen ei vaatisi suuria. Mitäs mieltä olette?

15 kommenttia:

 1. Nuorisopalvelut tietenkin järjestää laidata? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti! Jos nyt ei kaukaloa aivan Länsipuistoon saada, niin jonkinmoiset laidat kuitenkin tarvitaan. Välitän viestiä etheenpäin.

   Poista
 2. Nuorisolle hyvää, ja täten myös yhteiskunnalle hyödyllistä, harrastusta on hyvä promota tuollaisessa tilaisuudessa. Ehdottomasti mukana!

  VastaaPoista
 3. Pinnakortti jokaiselle pooloa testanneelle nuorelle. Joku designaa uskottavan sellaisen, eikös vaan :)

  VastaaPoista
 4. Nuorisopalveluiden edustajana huutelen väliin sen verran, että uskoisin laitojen onnistuvan(jos ei mistään hurjan kalliista investoinnista ole kysymys) tyyliin yhteisesti nuorison ja liikunnan budjetista. Jos osaatte kustannusarviota esittää niin helpottaa :)
  Nollapisteen taustalla oleva työryhmä sekä mukana olevat järjestöt ovat valmistelleet kaupunginhallitukselle avustusanomusta. Olisi vallan mainiota, jos joku teidän porukasta pystyisi COGkolan nimissä ilmaisemaan että olette mukana, vaikka ette ry-pohjalla liikukaan. Kuka ehtisi tänään tai huomenna kanssani nimmaritreffeille? Vai valtuutatteko paremman puoliskoni toimimaan puumerkin rustaajana? -aino häli


  VastaaPoista
 5. Eiköhän Tuomas ole aivan pätevä puumerkin rustaaja. Huomennahan ollaan toki illalla vaikka kaikki urheilutalolla rustaamassa.

  VastaaPoista
 6. Tää kirjotus nyt on vähä väärä paikka kysyy tätä mut kysympä kuitenki.. Elikkä minkä paksunen se poolomailan lavan putki pitäis olla/minkä paksusia te muut käytätte? Ajattelin että ainakin eilisen perusteella senverran paljon innostuin että oman mailan värkkäilyä voisin pikkuhiljaa alkaa starttailemaan.

  T. Eilisen ekakertalainen Jalmari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halkaisija on luokkaa 50-60 milliä ja seinämävahvuus riippuu sitten taas kuinka painavan lavan haluaa, mutta taitaa olla niin että tuo materiaali, mistä on rakennettu on vakio vesijohtoputkea. itselläni on toinen maila rakennettu viemärin liitoskappaleesta ja niiden tulpista. Noita saa ainakin biltemasta.

   Varsi on sitten esim. laskettelusauva tai golfmailan varsi. Laskettelusauvan saa helpommin asennettua kiinni lapaan. Ei muuta kuin kokeilemaan!

   Poista
  2. Varsivärkkiä löytyy (jos ei velde ole kaikkia rohmunnut) kokkotyön kierrätyskeskuksesta 1e/2kpl. En ihmettelisi vaikka jotain lapavärkkiäkin löytyisi samasta paikasta.

   Poista
  3. Allright, kiitti! Pitääpä alkaa hommaileen! :)

   Poista
  4. Jäi sinne vielä ja minulta niitä saa jos on tarvetta. Alkaa olemaan jo riittävästi noita mailoja :)

   Poista
  5. Mähän varoitin että poolovirus iskee kovaa ;-)

   Poista