tiistai 12. maaliskuuta 2013

Tähänkö pyritään :-)

http://www.youtube.com/watch?v=zBh8tdmN8pE

18 kommenttia:

 1. Heh, ehkä pidetään tuo meidän pelaaminen ihan tönimispuhtaana.

  Muokkasin postausta sen verran, että upotin tuon videon suoraan katseltavaksi.

  VastaaPoista
 2. On siinä vähän eroa meidän peleihin :D

  VastaaPoista
 3. Herrasmieslajin pelaajiks kohtalaisen kärtyisen oloisia. Tottakai me hommataan sponssit ja lähetään Suomen valloituksen jälkeen Eurooppaan... :-)

  VastaaPoista
 4. Tönimispuhtaudesta olen Tuomaksen kanssa samaa mieltä.
  Videosta voisi kuitenkin napata joitain juttuja mihin pyrkiä; hieman nykyistä kovempi pelitempo, laidoilla varustettu kesäareena, yleisöä kentän laidalle...

  VastaaPoista
 5. Jotenkin toi töniminen ei sovi tähän hommaan. Onhan se sinänsä mukavaa kun on vauhtia ja kähinää laidoilla ja nurkissa, mutta rajansa siinäkin. Ollin kanssa samaa mieltä tulevaisuuden tavoitteista...

  VastaaPoista
 6. Ihmettelin kyllä itse samaa kuin Juha eli että melko kärttyisen oloista porukkaa. Itse asiassa ei melko vaan todella. Olen huomannut saman kärttyisyyden myös monissa muissa pyörävideoissa, esim. Line of Sight ja leffoista Premium Rush.

  Onko nyt niin, että pyöräharrastajaa jostain syystä aina vituttaa? Se, ettei ole ajokorttia/varaa autoon? :D Tai ehkä kyse on vain pyöräilijöiden ikuisesta katkeruudesta teiden ja katujen välistäputoajina.

  Rankka meininki tuolla videolla. Kontakti-intoilut kannattaa varmaan aloittaa sitten kun on taitoa enemmän. Ja ihan pooloa varten pyhitetty pyörä. Muuten vituttaisi vielä noitakin enemmän, kun ainokainen hajoaisi pala palalta käsiin.

  VastaaPoista
 7. Kyllä tuosta on herrasmieslaji kaukana. Ihme kiukuttelua.

  VastaaPoista
 8. Anopillani on (hyvän huumorintajun lisäksi) teoria, että rullalautailijat ovat kärttyisiä skeittaamisessa syntyvän aivojen tärinän vuoksi. Vanhana lautamaakarina olen aina hymähdellyt ajatukselle, mutta ehkäpä tässä itää totuuden siemen.

  Ja tosissaan. Luulen, että pyöräharrastajaa/intoilijaa ei juili sen pahemmin kuin muitakaan. Jokaisesta lajista löytyy kavereita, jotka ovat rähisemässä intopinkeänä aina kun mahdollisuus sellaiseen ilmenee.

  VastaaPoista
 9. Pitäisi varmaan kehittää räyhäsieluisille fillaristeille jokin oma full contact -palloilulajinsa. Hardcourt Bike Rugby?

  VastaaPoista
 10. Vähän totisen näköistä hommaa kyllä. Tuota kolistelua ei oikein tajua, siinä rikkoo vaan vehkeet ja kropan. Toki kontakteja syntyy, mutta ei niitä kyllä oidä hakemalla hakea, niinkuin tuossa näytyää olevan.

  Pelitempo on kyllä kasvanut ja varmaan kasvaa edelleen kokemuksen ja taitojen karttuessa. Muistatte varmaan viime kesän ensimmäiset poolot ja vertaa esim viime viikonlopun settiin, niin big difference.

  Mutta niinkuin tuossa useampi sanoi, niin ihme ryppyotsaista meininkiä. Jos fillariskenessä pitää olla vähän mulkvisti? Tulee vaan mieleen kun lukee yksivaihde.nettiä :-). Pidetään me peli ja harrastaminen hauskana.

  VastaaPoista
 11. Spin to win! Nostetaan pelin tempoa edelleen. (Tilasin juuri 25t eturattaan) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välitys kohdalleen! Mä kans olen mittaillut välityksiä ja taidan laittaa 39:n eteen. Silloin olisi 39-18.

   Poista
 12. Aijai, noitaku pääsis lyömään mailaan. Ps: tilasin just kyynär- ja polvisuojat. Kesällä jos ois kaukalolaidat niin miksei sitä vois ottaa enemmän laitarähinöitä.

  VastaaPoista
 13. http://www.youtube.com/watch?v=MV_3Dpw-BRY&list=PLBE27297D3CFA6594&index=6 niinpä teiän kans just se rento meininki. antaa toisten kans suorittaa jos haluaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toisaalta teemu sua en vielä tunne anna tulla vaan

   Poista
  2. OT: Mahtava biisi tuo Kavinskyn Nightcall! Ja koko Drive-leffan saundträkki on ihan mielettömän hieno.

   Poista
 14. täällä oli hissimusiikki porukkaa mites tää uppoo http://www.youtube.com/watch?v=iNQ-rpr4-40&list=PLBE27297D3CFA6594

  VastaaPoista
 15. Onnekkaasti ei noilla hallin sählylaidoilla saada aikaan moista runttaamismeininkiä. Olisikohan videon tekijä poiminut materiaalia koosteeseensa vähän tarkoitushakuisesti?

  VastaaPoista