lauantai 2. maaliskuuta 2013

Mallia kiekonsuojiksi.

Tällaiset kun jaksaisi taitella. Ollin idean mukaan tulostella vain sapluunat ja paria eriväristä spray maalia niin sehän on siinä.


8 kommenttia:

 1. Voisin askarrella sapluunat kun suojuksen väri, koot ym. on päätetty. Suojuksen keskusta pitänee olla avoin? Eli juuri tuollainen logon sijoittelu ei taida onnistua?
  Toinen vaihtoehtohan on toteuttaa kuvat ja tekstit tarroina – voipi tietysti olla melko tyyristä...

  VastaaPoista
 2. Tarvitseeko siinä isoa reikää olla keskellä? Eihän se logo tietysti pakko ole keskellä olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskusreiän suurehko koko liittynee siihen, että kiekko suojuksineen mahtuisi kunnolla pyörimään osumatta haarukkaan? Jos suojuksen saa kiinnitettyä tiiviisti pinnoja vasten myös keskeltä niin reikä voi varmaan olla pienempikin? Testaamalla asia selvinnee. Tuollainen levykiekkomainen ulkonäkö olisi kyllä tyylikäs. Samoin kuin logo keskellä ja tekstit reunoilla.

   Poista
 3. Tuollaisella suojalla olis mahtava psyykata tulevia vastustajia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten vielä pidemmälle vietynä: etukiekko täyteen 60-luvun psykedeelisiä värejä ja hypnoottisia kuvioita. Kabum!

   Poista
 4. Suojukseen täytynee tehdä myös valmissuojuksissa esiintyvä "siivunpoisto", jotta sen saa muotoutuman kiekon mukaiseksi? Tämäkin saattaa vaikuttaa hieman tekstin/logon asemointiin. Voisi siis kenties miettiä myös jotain epäsymmetrisempää ja kuvituksenomaisempaa lähestymistapaa; logo vinoon todella isona ja osa siitä pois rajautuen tms.? Ja tekstien asemointi maltillisemmin reitysten ja siivunpoiston ehdoilla? Vähän sellaista lumi-/skeittilautagrafiikkameininkiä. Voin laittaa leiskaa näkyville kun pääsen taas kunnon koneen äärelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä kiekonsuojissa ei välttämättä edes tarvita mitään yhtenäistä linjaa? Jokainen koristelee suojansa itseään toteuttaen haluamallaan tavalla ja sapluunoita lainaillaan tarvittaessa halukkaille?

   Poista
  2. Samaa tuumailin! Tarroja teettäessä, voin suositella Mikun palveluita: http://mikumedia.com/

   Kodinterrasta saa myös yksivärisiä vinyylitarrarullia, jos haluaa saksia / leikkoa. Mulla on monta rullaa mattamustaa tarraa, jos joku tarvitsee.

   Sapluunoissa apteektista saatava kirurgiveitsi on edukas ja kelpo työväline.

   Poista