sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Poolokuvia viikonlopulta

Tässä siis näppäilemiäni otoksia sekä lauantailta, että sunnuntailta, mukana myös kuvia siitä kuinka meistä tuli julkkiksia. Odotellaan siis jännityksellä missä uutislähetyksessä loppukevennys näytetään.


11 kommenttia:

 1. Kökkö, enpä odottanut, että kaikki päjähtävät etusivulle. Muokatkaa te fiksummat! Roy kysyy, että olisiko mahdollista tehdä jonkinlaista galleriaa, johon voisi lisätä kuvia, ettei tarvitse joka kerta tehdä uutta postausta.

  VastaaPoista
 2. Mahtavia kuvia, kiitos! Galleriasivu on sellainen, jota pitää tutkailla miten onnistuisi - hyvä idea kyllä. Luulen, että postaukset silti näkyvät aina tässä etusivulla ensiksi.

  VastaaPoista
 3. Joo, erityisen hieno homma että sait ikuistettua tuon TV-kuvaussession.

  VastaaPoista
 4. Mun on pakko skarpata nyt salikortin kanssa - tai hankkia löysemmät kuteet. Näytän joltain pyöräilevältä Jigglypuffilta :DDD Eisss. Noh, kaikessa ei voi voittaa.

  VastaaPoista
 5. Yhteiset fickr tms. tunnukset johon lykätään kaikki kuvat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ajatus! En ole Flikr:ä paljon käyttänyt. Voikohan siellä tehdä ryhmän tms? Yksivaihteen etusivullehan tulee feedinä yksivaihteilijoiden flickr-otoksia. Sellaisen automaattisesti kuvia koukkivan toiminnon voisi tulevaisuudessa tehdä tähänkin blogiin.

   Poista
  2. Nuo otokset tullee flickrin yksivaihde-ryhmästä jonkinlaisena feedinä.
   Tein flickriin nyt COGKOLA-nimisen ryhmän, johon kaikki voivat tällä hetkellä liittyä, sen voi varmasti sitten myöhemmin muuttaa invite-onlyksi. Liittykää mukaan, jos käytätte Flickriä!
   Oliko nuo Ekon kuvat toteutettu flick-feediä käyttäen? Voisiko samanlaisen gallerian saada aikaiseksi tuosta COGKOLa-ryhmästä?
   Jollette ole Flickrissä, ettekä halua osallistua, voi varmasti välittää kuvan sähköpostitse mulle (ehkä Ollikin voi toimia välittäjänä), ja pistän sitten kuvan siihen ryhmään.

   Poista
  3. Kuulostaa hyvältä! Ekon kuvat tulee juurikin feedinä ja sama temppu onnistuu varmasti Cogkola-ryhmästäkin.

   Poista
 6. Mites Minna/Roy, pitäisikö tähän postaukseen jättää malliksi vaikkapa yksi TV-kuvaus- ja yksi pooloilukuva ja siirtää loput flickrin Cogkola-ryhmään? EI muuten, mutta säästyisi vähän tilaa...

  VastaaPoista
 7. Onko utislähetystä jo näytetty, en löytänyt?

  VastaaPoista
 8. Ei ilmeisesti. Lupasivat Tuomakselle ilmoitella kun tulee TV:stä.

  VastaaPoista