sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Tiedusteluretki koivuhaan kaukalolle.

Päivän poolojen voimaannuttamana lähdin tutkimaan koivuhaan jääkiekkokaukalon soveltumista poolokäyttöön. Kaukalo näyttää niin jykevältä suojavekkoineen, että sitä tuskin kesäksi puretaan, alustana asfaltti. Jää sulaa vääjäämättä ja ehdottaisinkin että varustaudutaan lämpimästi ja testataan koivuhaan kaukalon potentiaali pooloihin jäiden lähdettyä.

Terveisin: kevyt tiedusteluyksikkö mongoose

ps: ei kuvia, kamera on  huono

7 kommenttia:

 1. Katos vaan! Tuossa Isonkylän urheilukentällä on myöskin tuollainen iso, vahva kaukalo, mutta se mielestäni on purettu joka kesä tenniskenttien edestä.

  VastaaPoista
 2. Koivuhaan kaukalokin puretaan kesäksi tenniskentän tieltä. Tai on ainakin purettu niin kauan kuin Koivuhaassa ollaan asusteltu. Lieneekö niin, että kaikki paikkakunnan poolokäyttöön soveltuvat asfalttipohjaiset kaukalot muutetaan kesäksi tenniskentiksi?

  Pitäisikö meidän olla yhteydessä liikuntatoimeen ja kertoa ongelmastamme? Josko heidän suhtautumisensa olisi yhtä myönteinen kuin Urheilutalollakin ja heidän avullaan löytäisimme kentän kesäksi?

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti kyselyä jos joku tietää mihin olla yhteydessä jos saataisiin jotkut laidat pidettyä pystyssä. Kunnon hehkutusta vain kuinka tämä poolohomma laajenee koko ajan.

  VastaaPoista
 4. Laitoin kaupungin liikuntapalveluille tiedustelua asiasta. Pidetään peukkuja!

  VastaaPoista
 5. Olmonen on oikeassa ton tenniskenttähomman suhteen. Mulla vaan oli joku hämärä muistikuva että olisin joskus muinoin hengaillut kesällä kaukalolla.
  Mutta ne laidat ois NIIN hyvät, ei Mannisen ballbreikkerikään karkais pusikkoon. Pidellään peukkuja.

  VastaaPoista
 6. Kaukalo ON saatava kesäksi. Ukkoo alkaa olla sen verran paljon ja kudit aika kovia. Tuntuu vähän että se varikon parkkis ei välttämättä riitä enää meille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhuu Skeletor. Asiaan päivitystä sen verran, että liikuntapalveluilta on nyt lähtenyt viesti eteenpäin mm. puistoalueista ja pelikentistä vastaaville. Soittelen ens viikolla ja tiedustelen mikä tilanne.

   Poista