maanantai 27. toukokuuta 2013

Video 22.5. pooloista

"Yksi mies, yksi zoomiton kännykkäkamera" -harjoittelu jatkui. Testailin lähinnä kuvausvinkkeleitä ja -tapoja. Toivottavasti holtiton kentällähortoiluni ei haitannut kovasti pooloiluanne koska tuollainen "pelin sisällä" jalustan kanssa heiluminen näyttää tuottavan suht´ toimivaa ja yllättävän tärinätöntä kuvaa.


6 kommenttia:

 1. Olipas hyvä pätkä! Nyt tarvitaan enää kunnon kamera.

  VastaaPoista
 2. Olipa kiva pätkä! Lissää lissää!
  Mun mielestä nettipätkiin iphonen laatu riittää ihan hyvin, vaikka paremmat vehkeet on aina paremmat vehkeet :)
  Kaikki, joiden järkkäreissä on videokuvaus-toiminto saavat mielellään ilmoittautua kentän laidalle masiinoineen (oma antiikki D70 nikhoni ei taitu moisiin), ja sit muuta ku 60p päälle ja hidastuksilla herkuttelemaan :)
  Väsäisin itsekin mielellään videota, mutta oma läppäri on sellainen nuhapunppu, ettei sillä kannata lähteä vääntämään, kun SD-laatusen videon raksutukseenkin menee ikä ja terveys.

  VastaaPoista
 3. Hieno pätkä, hyvä Olli! Minusta kuvaus on onnistunut erittäin hyvin ja kamera-ajot jalkaisin tallentuivat todella sulavasti (tai sitten olet liikkunut moonwalkilla kentällä?).

  Pitääpä kyllä aktivoitua kameran kera.

  VastaaPoista
 4. Heips. Mulla on muuten semmonen omavalmisteinen pikalinkun alle kiinnitettävä kameranjalustin / ripustusuloke. Sen nokkaan uskaltaa jonkun pokkarin laittaa, mutta mitään 1D:tä se ei kyllä kanna. Sitä saa lainata ja parannella halun mukaan teippivirityksillä.

  Pooloa sillä tuskin voi kuvata; sen kameran iskisi paskaksi sen nokasta hetkessä.

  VastaaPoista
 5. Aloitin vasta katsomaan, mutta oli pakko heti kolmen sekunnin kohdalla pistää pausee ja kommentoida: Vittu että tuntuu olevan taas tiukka biisi taustalla! Se selviää pian ja samalla itse videon sisältö. Ei muuta.

  VastaaPoista
 6. Antti, minulla on tuollainen kuvalaadultaan käppänen, mutta pienikokoinen videokamera. Voisin kokeilla ripustaa sen etukiekkoon tuolla jalustallasi.

  VastaaPoista