maanantai 4. maaliskuuta 2013

Pelipaita


Kangasmerkit tulevat todennäköisesti tällä viikolla, joten pikkuhiljaa pitäisi alkaa miettiä niille kiinnityspaikkoja. Siis mm. pelipaitoja. Tästähän oli sunnuntaina jo hieman puhettakin mutta homma jäi vähän vaiheeseen.

Pitäisi pähkäillä siis mm:

1. Otetaanko pikeepaita vai jokin muu? 
Väri? Materiaali; onko se esim. "teknistä" materiaalia kuten urheilupaidat?

2. Otetaanko myös pöksyt – esim. shortsit? 
Jos, niin minkälaiset: väri, materiaali, pituus?

3. Mistä kama hankitaan?
Ellokselta löytyy edullisia – ja myös isoja kokoja. Täällä on myös: t-paidat.fiJa täältä hommattiin T-paidat. No, netistähän löytyy muitakin ostopaikkoja vaikka kuinka ja paljon...
Ja sitten tietysti lisäksi Kokkolan vaatekaupat ja marketit. H&M:sta oli puhetta mutta kuten toisaalla jo itkeskelinkin niin meikäläisen kokoja sieltä ei taida löytyä(?).

4. Miten valinnat toteutetaan? 
Laittaako halukkaat ehdotuksiaan tänne nähtäväksi ja sitten äänestetään?
Valitaanko 1-2  hengen työryhmä joka hoitaa asian?
Tehdäänkö yhteinen ryhmämatka Kokkolan liikkeisiin?
Vai jotain muuta?

Kommentteja, ideoita ym., kiitos.

8 kommenttia:

 1. Kyllä henkkamaukan koot loppuu xl. Voin pyytää vaimoa varmistamaan ja tarkistamaan hinnat.

  Itse äänestän pikee mallista paitaa.

  VastaaPoista
 2. Olen ilman muuta peliasujen kannalla. Liian casual vaatetus - vaikka onkin nyt pari kertaa toiminut -, ei vain tunnu oikealta. Pelivaatteilla raja normaalin arjen ja harrastamisen kanssa muuttuu häilyvästä selväksi. Tärkeää on ilman muuta myös vaatteiden funktionaalisuus.

  Olen pannut merkille muutamia faktoja pyöräpooloasuista.

  1) Yläosat: Yleensä t-paita (jossa logot yms.) ja hyvin usein tämän alla pitkähihainen. Ei tule kylmä ja toimii samalla kerrospukeutumisena. Alemman paidan voi siis jättää pois, jos haluaa. Tätä silmällä pitäen t-paita saisi olla semisti ei-slimmimpää mallia. Kaula-aukko saisi olla myös hieman suurempi, eikä siis sellainen, joka aluspaidan kanssa tuottaa tukalan tukehtumisen tunteen.

  2) Alaosat: Selvästi eniten olen nähnyt yhdistelmää shortsit+spandeksit/tekniset tiukkapöksyt. Ymmärrettävää, koska näin ei ole vaaraa, että lahkeet jäävät ketjujen väliin tai ovat tiellä. Shortsit lämmittävät ja poistavat tarpeettoman komiikan. Yleensä tässä yhdistelmässä alushousut ovat teknistä materiaalia. Shortsit ovat taas cargo-mallia ja vähän paksumpaa.

  Toinen siisti alaosa ottaa poolopukeutumisen historiankin huomioon. Yhdistelmään kuuluu shortsit/nilkkahousut ja pitkät raidalliset sukat.

  Olen joka tapauksessa nyt etsimässä em. mukaisia kuteita. Yläosaksi jotain ei-niin-paksua ja alaosaksi virtaviivaista ja tyköistuvaa. Mutta jos mahdollisuutena on saada asianmukaiset vaatteet Cogkola-porukalla, niin toki olen mukana. Eipä se nyt haittaa, jos omistaa useamman vaatekerran.

  Vielä kohtiisi 1-4:

  1) Itse diggaan melko neutraaleista väreistä ja luonnonväreistä. Värit menevät varmaan mahdollisuuksien mukaan kuitenkin.

  2)Mainitsinkin jo.

  3) Edullisuus on valttia, koska poolovaatteet ovat joka tapauksessa kulutustavaraa ja melko yksinkertaisia, tyyliin t-paita ja shortsit.

  4) Olisi varmaan hyvä idea koordinoida ostokset kaikkien jäsenten kuulemisen jälkeen. Kun koot, preferenssit yms. muut ovat selvillä, asian voisi jättää parin tyypin haltuun.

  VastaaPoista
 3. Ja ilman muuta pikeepaita käy myös, varmasti jopa paremmin. Hyvä tietysti, jos senkin alle saa mahdollisesti pitkähihaisen.

  VastaaPoista
 4. Jottei demokratia jumita koko touhua niin pitäisikö tää pelivaateproggis hoitaa esim. näin:

  Sebastianilla näyttäisi olevan näkemystä ja kiinnostusta asiaan, joten ehdotan että hän tekee meille parhaaksi katsomansa peliasuehdotuksen. Ja sitten enemmistöäänin joko hyväksytään tai hylätään ehdotus.
  Siis mikäli Sebastianille ja muille tällainen järjestely sopii...

  VastaaPoista
 5. Sebastianilla muuten asiaa mutta "slim" ja "suuri kaula-aukko" ei oikeen kuulostanut oikein omalta :D

  VastaaPoista
 6. Pikeepaita vois olla aika jees ratkaisu. Kaikki käy. Olisko työryhmä helpoin, muutama ehdotus ja katotaan ehdotukset porukalla..?

  VastaaPoista
 7. Tomi: HUOM! Ei-slimmimpi eli periaatessa semi-rento. Enkä nyt puhu sellaisista kaula-aukoista, joita näkee mm. Åbo Akademin humanistisen tiedekunnan opiskelijaravintolassa tai joka toisen ruotsalaismiesopiskelijan päällä. Toki pitäisin sellaista itsekin, jos fysiikka olisi vähän timmimpi. T: Katkera Suomen tiikeri

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa paremmalta. Ei muuta kun suunnittelemaan!

  VastaaPoista