sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Pooloiluvinkki!Helpon, edullisen ja tehokkaan skidailuapuvälineen teet sinkulamalliseen poolopyörääsi seuraavasti:
1. Katkaise pelin tiimellyksessä takakiekkosi pinna lyömällä kiekkoa voimakkaasti omalla mailallasi.
2. Kun tarvitset nopeaa pysähdystä pujotat vaan katkenneen pinnan pään täydessä vauhdissa ketjun lenkin läpi. Äkkipyssäys on varma – testattu on!

6 kommenttia:

 1. Ahaa, siis näin tässä kävi! Uskomatonta. Näin kyllä tuon pinnan hajoamisen, mutta jäin miettimään, mitä tapahtui ihan viimeisen pelin lopulla. Pinnan kosto!

  Sunnuntaipooloissa on tasan yksi huono puoli, oikeastaan sama kuin kaikessa mukavaan liittyvässä: kun heiluri on käynyt positiivisessa maksipisteessään, heilahtaa se välttämättä identtisellä voimalla negatiiviselle puolellekin. Pelatessa pitäisi olla aina Buddha-mieli päällä, suhtautua niihin kahteen tuntiin täysin neutraalisti. Muuten iskee päälle angsti, kun kiva loppuu.

  Niin. Halusin vain sanoa, että näitä pelejä saisi olla vähän enemmänkin. Vaikka joka päivä. Eikö teistä oikeasti kukaan ole salaa piiloporvari, joka omistaa käyttämättömäksi jääneen paintball/karting-hallin jossain? Tai tällaisen (erittäin hyvä) kaveri?

  VastaaPoista
 2. Onneksi kesä lähestyy vääjäämättä! Kun löydetään idyllinen ulkokenttä niin näin isolla porukalla saataneen kyllä pelit pystyyn melkein jokaiseksi sateettomaksi illaksi. Siis niiksi kummaksikin.

  VastaaPoista
 3. Hyvä puhe!

  Mä luulen kans että kunhan kesä koittaa ja meillä on toistakymmentä halukasta niin eiköhän vaikka joka illalle saada pelit aikaiseksi jos vaan sää sallii. Toivotaan siis sateetonta kesää :-)

  VastaaPoista
 4. Jäin selvästi paljosta paitsi! Toivottavasti ei sattunut kovin pahasti :)

  VastaaPoista
 5. Pystyssä pysyin eli ainoat vauriot tuli ajokalustoon = vanne vääntyi. Ja lattiaan tuli metrin musta jarrutusraita.

  Pooloilun viimeiset viisi minuuttia oli muutenkin täynnä erikoisia tapahtumia; Pinnajarrutukseni lisäksi Roy nappasi laukaistun pallon takakiekkonsa pinnojen väliin, joku löi pallon seinässä olevaan pieneen koloon, Teemun mailan lapa irtosi ja se viipotti vaakalennossa kentän poikki...

  VastaaPoista
 6. Aika uskomaton juttu...äärimmäistä taitoa vaativa, näköjään Olli on edelläkävijä kaikessa.

  VastaaPoista